Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

martes, 2 de agosto de 2011

Estada a Dali

Dia 22: Ens posem en marxa cami de Lijiang

Deixem Dali, en busca de nous llocs on anar a fer muntanya.
Hi haura canvi de plans en el nostre recorregut si les coses no canvien aviat. De moment el Tibet esta tancat per als estrangers i les alternatives ens desvien cap a Laos o Birmania.

Dia 21: Recorregut pels mercats i racons de Dali

Dia mes relaxat passejant i coneixent la ciutat de Dali, ciutat emmurallada amb quatre portes d'acces, una en cada direccio: nord, sud, est i oest.




Dia 20: Excursio per els voltants de Dali. Serralada Cang Shan.

Tenint en compte que Dali (2000msnm) te muntanya a la cara oest, amb cims que superen els 4000msnm, hem decidit anar a estirar una mica les cames. Hem passat pel costat de les tres pagodes (monument conegut de la regio) i hem anat pujant per corriols i camins fins arribar a una casa on haviem de triar entre dos camins, i aqui comencen les aventures: un travessava pel mig d'un cementiri i l'altre no agafava la direccio que voliem.
Despres de demanar i mig interpretar els simbols que hi havia al portal del cementiri hem descobert que el cami correcte era el que anava just per entre les tombes, de fet tota la muntanya formava part del cementiri (Lan peak).

A mitja muntanya hem trobat un monastir, i al cap de poc un altre portal acompanyat d'un mapa... ai... els mapes xinos... mes que un mapa era un esquema, pero a mes a mes sense respectar cap escala i sense concordar amb els que duiem nosaltres en paper...


Hem decidit endinsar-nos pel corriol que hi havia rera el portal i ens ha conduit al llarg de dues valls precioses. El corriol era idilic, empedrat i inhospit, no hi havia absolutament ningu. Ah, i per cert, hem trobat rovallons i una mena de gerds al mig del cami.


Al final del cami, un cop passades parets de vertigen al llarg d'un estret i exposat caminet,  hem anat a parar al Zhonghe Temple on tambe hi ha un telecadira que connecta amb Dali, obtem per l'opcio economica i seguim avall caminant pel mateix cami per on els rucs porten els turistes d'aventura.


Els cims mes alts de la serralada (Malong peak 4122m) s'hauran d'esperar a una altra ocasio, ja que aquests dies no s'han deixat ni veure, i menys amb aquests mapes que ajuden tan poc.

1 comentario: