Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

lunes, 8 de agosto de 2011

Lijiang, Yunnan.

Dia 24: Trasllat Lijiang - Qiaotou (4 Agost)
Tot i sense sortir massa dora de Lijiang, ha estat un dia merament de trasllat. Hem arribat a Qiaotou a mitja tarda i tot el que hem fet ha estat buscar informacio sobre l'excursíó al "Tiger Leaping Gorge", una de les gorges mes profundes del mon, i que si els xinos continuen amb els seus projectes de grans obres, podria desapareixer per donar pas a formar part d'una reserva, tant d'aigua com d'energia electrica.
Dia 23: Lijiang en tandem (3 Agost)
Havent comprat quatre pastes per esmorzar hem llogat un tandem i hem anat d'aventura per Lijiang, visitant Suhe, un altre poble empedrat i molt bonic i els camps que envolten la ciutat de Lijiang.
Ha estat el dia mes divertit de tot el viatge! Si ens hagues caigut el xafeg que ens ha passat just pel costat potser encara ho haguesses estat mes, o tot el contrari, hauriem hagut d'aprendre a nedar en tandem!




A la tarda hem retornat cap al centre antic de la ciutat i com que no hi deixaven circular amb bici, ni cotxe, ni motocicleta, ... cosa que s'agraeix, hem anat a deixar les bicis a la botiga i hem seguit caminant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario