Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

miércoles, 28 de diciembre de 2011

Nadal a Mendoza (24-25 Dic)

Dia 167: Nadal a Mendoza, Christmas in Mendoza (25 Dic)

Even Christmas is celebrated differently in each part of the world, and we usually spend it with family at home, this year it's been special... being here where Xmas is such a peacefull event and where you can walk outside using a shirt and shorts it's been just fantastic!

Al no haver pogut trobar-nos ni contactar amb els colegues d'extremadura per dinar junts, hem anat cap a la peatonal Sarmiento per veure si ens trobàbem per allá, ja que es la zona mes transitada pel que ens sembla...

En el nostre dinar de Nadal aquest any ni gambes, ni sopa de galets, ni pollastre de nadal amb prunes i orellana, pero per ser on som no falta la carn ni els bons aliments!



Que ho heu vist aixo? Es diu "Bifé de Chorizo"!!!

Nyami... quin dinar de Nadal tant suculent!

Brindem per un Nadal calorós
Picasoques a la "Plaza Italia"
Finalment, per relaxar-nos passat el migdia donem el tomb per les 5 places del centre de la ciutat: Italia, Espanya, Xile, San Martín i la d'Independencia (la qual es tan gran com les altres 4 juntes!!!).

Tanmateix, un bon comiat sempre és en companyia dels colegues, vaja, que quedem amb els 3 colegues de Buenos Aires per recorrer el Parc de San Martín, a l'oest de la ciutat, i finalment pendre unes birres de nou a la peatonal, abans d'agafar el bus cap a San Fernando del Valle de Catamarca.

Dia 166: Tranquil.litat en els carrers quan la gent es prepara per passar la nit en familia (24 Dic)

El dia 23 al vespre ja érem a l'hotel Zamora, un hotelet senzill pero molt correcta i a només 2 carrers de la Plaça Independencia i 2 carrers de la Plaça de Xile, part del circuit de les 5 places verdes que hi ha al centre de la ciutat de Mendoza.






Tot i que al carrer no érem pas sols, hi havia molta tranquil.litat i silenci, sobtava una mica que tothom hagués decidit parlar en veu baixa i no fer gaire soroll. Tan al caminar pel carrer com en els parcs la sensació era de pau i tranquil.litat. A més a més en cap moment no havíem viscut allo de les corredisses frenetiques per anar a comprar allo que a ultima hora he recordat.

Pergola de l'Amistat del carrer peatonal de Mendoza, La Peatonal Sarmiento.



A la Plaça Independencia de Mendoza

No hay comentarios:

Publicar un comentario