Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

lunes, 29 de agosto de 2011

Ultims dies a Laos

Dia 50: Vientiane - Kuala Lumpur (30 Ago)

Dia de volar.

Dia 49: Vientiane (29 Ago)

Que fa en epoca de pluges? Plou!! Doncs avui el dia ha fet honor a l'epoca en la que ens trobem, tot i aixi ens hem posat les bambes i hem sortit a correr una estoneta.

Vientiane per ser la capital es una ciutat bastant desestructurada i amb poc centre historic o turistic. El mes agradable de la ciutat es el passeig que estan creant al llarg del riu Mekong (frontera natural entre Laos i Tailandia).

Abans hi havia una illa dins del riu (que de fet constava en el nostre mapa), pero aquesta ha deixat de ser-ho, ja que construint dicks i nous parcs han creat zona verda on abans hi passava aigua.

Dia 48: Ruta de Vang Vieng a Vientiane (28 Ago)

Sun setting in Mekong River
Canoe in Mekong River

El tuc tuc ens ha vingut a buscar per portar-nos a l'estacio de busos, per sorpresa ha vingut 15 minuts abans del previst (habitualment aqui les coses van amb tanta calma que es mes facil que vinguin 15 minuts tard que no pas abans de l'hora prevista).

Curiositat: gairebe quatre hores de cami entre Vang Vieng i Vientiane, passant-nos a recollir per l'hotel: 50.000kip per persona (aprox. 5euros per cap); per arribar de l'estacio de busos de Ventiane al centre 20 minuts de tuc tuc 20.000kip per persona (aprox. 2euros per cap). Ens han timat? SI! of course!!

Dia 47: Excursio pels voltants de Vang Vieng (27 Ago)

Arbres trepadors a l'entrada d'una cova (aixo son les arrels)
L'epoca de pluges fa de les seves i de nit ha caigut un bon ruixat!! Al mati pero ha sortit el sol i la calor ha tornat a apretar.

Caminant pels arrossars
Hem caminat pels voltats del poble deixant enrera el tubing despres de veure que els que en feien anaven gairebe tots lesionats.

Escaladors a la roca d'una muntanya karstica
Pluja que s'acosta, sort que ja som prop del Guest House.

No hay comentarios:

Publicar un comentario