Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

sábado, 24 de diciembre de 2011

Traslado hasta Neuquén, nos vamos a Mendoza! (16 Dic)

Dia 158: Junín de los Andes - Neuquén (16 Dic)

Dia de traslado de Junín de los Andes hasta Neuquén, para tomar un bus al dia siguiente hasta Mendoza.

Els bitllets que teníem eren per arribar a Neuquén i quedar-nos-hi fins al dia següent, tot i així hem arribat prou bé de temps i després de fer algunes gestions i pagar quelcom extra hem pogut evitar quedar-nos en aquesta ciutat que sembla molt gran i que pel que es veu la calor hi és insuportable. 
Marxar d'inmediat cap a Mendoza, el destí que busquem per fer quelcom de muntanya, és una oportunintat que no podem deixar escapar.

L'autobús de Junin fins a Neuquen és tipus executiu, que no falti de res: seients de pell, hostessa que serveix entrapanets, coixí i manta per si la temperatura o la posició necessiten ser canviades, ... un luxe! de fet és el primer cop que viatgem en tanta categoria (Amb l'empresa Flecha Bus)



Ara bé, el tram més llarg, de Neuquén a Mendoza, l'autobús de la mateixa companyia no té res a veure;  hi fa un fred que pela i no hi ha ni mantes (i nosaltres amb les presses d'última hora hem deixat tota la roba d'abric a la motxilla), l'hostessa no sembla tenir ganes de fer la feina que fa ni mostra cap tipus d'atenció cap als ocupants del vehicle, el menjar és acceptable, però molt ric en sucres... ai! i nosaltres que ja ens havíem fet il·lusions que en aquesta companyia tots els autobusos serien de super luxe!

No hay comentarios:

Publicar un comentario