Benvinguts al nostre blog

The Petit Travels fa referencia a "els petits viatges" que ens agraden i ens mouen, però també vol dir "el petit de viatge" que és com viurem aquest darrer viatge: en companya del "petit" que ens van regalar els nostres amics!!

viernes, 28 de octubre de 2011

Bouddhanath, Kathmandu (21-22 Oct)

Dia 103: Pel bulliciós Tamel i el tranquil Bouddhanath (22 Oct)

Ja amb els passaports segellats per l'embaixada India agafem el dia per anar a la part mes transitada de Kathmandu, Tamel... uff, quin caos...





...des de on es pot veure a la distancia al menys alguna bona vista dels rangs de muntanyes al nord oest de Kathmandu, potser als voltans del Lantang Range...


... i finalment anar a recuperar de nou la calma en el tranquil barri on dormim de Bouddhanath.

Bouddahnath temple
Detalle Bouddahnath temple
Buda eyes
Dia 102: India Embassy and Tamel (21 Oct)

Ja instalats al "Pal Rabten Kangsar Monastery and Guest House" de Bouddhanath i rera haver visitat l'embaixada de l'India el dia anterior i trobar-la tencada, ens llevem dora al mati per anar a fer cua per aconseguir el segell necesari de re-entrada a l'India, que sembla que tot i tenint el visat de multiples entrades, serà necessari per estalviar-nos problemes a la segona entrada a New Delhi.

Pal Rabten Kangsar Monastery
Guest House del monasterio... suerte de un sitio tranquilo y adjunto al Monasterio 
A les 5:00 de la tarda, finalment, som un altre cop a l'Embaixada per recollir els nostres pasaports... i com no, havent esperat 30 min més, ens els donen. Resultat: pagats uns 9 euros per cap, tot un dia gaire be perdut de tramits i un segell que finalment no es miraran a l'aeroport de New Delhi ja que realment no es exigible si amb visat multientrada es visita Nepal o Butan des de India (anada i tornada), pero es clar, s'això no te n'informen a l'embaixada, no els interessa! i com que enlloc està escrit, abans de tenir problemes preferim pagar i anar sobre segurs!

No hay comentarios:

Publicar un comentario